Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:37m

13:07

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:37m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.09 10:30, Zagreb
23.09 13:07, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.09 14:15, Zagreb
23.09 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete