Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

01. Dhj
E Martë
02. Dhj
E Mërkurë
03. Dhj
E Enjte
04. Dhj
E Premte
05. Dhj
E Shtunë
06. Dhj
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.12 14:15, Zagreb
03.12 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete