Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel
08. Qer
E Hënë
09. Qer
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:40

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:15m

10:55

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
06.06 08:40, Zagreb
06.06 10:55, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete