Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

30. Qer
E Martë
01. Korr
E Mërkurë
02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.24€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.07 14:15, Zagreb
02.07 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete