Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:00

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:23m

17:23

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:23m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 15:00, Zagreb
01.06 17:23, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete