Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

23. Jan
E Shtunë
24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë
26. Jan
E Martë
27. Jan
E Mërkurë
28. Jan
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.01 14:15, Zagreb
25.01 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete