Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

03:25

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:05m

17:30

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 03:25, Frankfurt
29.05 17:30, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 12:30, Frankfurt
30.05 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 12:30, Frankfurt
30.05 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Frankfurt
 station icon
 station icon
15h:15m

10:15

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

41.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 19:00, Frankfurt
30.05 10:15, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete