Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

19. Qer
E Shtunë
20. Qer
E Diel
21. Qer
E Hënë
22. Qer
E Martë
23. Qer
E Mërkurë
24. Qer
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

11:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:20m

01:50

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

44.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.06 11:30, Frankfurt
22.06 01:50, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.06 12:30, Frankfurt
22.06 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete