Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

19:00

Frankfurt
 station icon
 station icon
15h:15m

10:15

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.07 19:00, Frankfurt
06.07 10:15, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete