Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

19:00

Frankfurt
 station icon
 station icon
15h:15m

10:15

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.06 19:00, Frankfurt
04.06 10:15, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete