Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel
13. Korr
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
10.07 12:30, Frankfurt
11.07 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
10.07 12:30, Frankfurt
11.07 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Frankfurt
 station icon
 station icon
15h:15m

10:15

Zagreb
CRN
6
Črnja Tours

41.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
10.07 19:00, Frankfurt
11.07 10:15, Zagreb
CRN
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete