Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

18. Jan
E Martë
19. Jan
E Mërkurë
20. Jan
E Enjte
21. Jan
E Premte
22. Jan
E Shtunë
23. Jan
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

11:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:20m

01:50

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

44.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.01 11:30, Frankfurt
21.01 01:50, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
16h:00m

04:30

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

16h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.01 12:30, Frankfurt
21.01 04:30, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete