Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Podgorica


10:15

Tirana
5h:45m

16:00

Podgorica
Jadran Ekspres Kotor

15.00€

Transferim Tiranë - Podgorica

Tiranë

Podgorica

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

110.00€

?

Tiranë

Podgorica

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

185.00€

?