Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë -

25. Korr
E Diel
26. Korr
E Hënë
27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte