Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

15. Sht
E Mërkurë
16. Sht
E Enjte
17. Sht
E Premte
18. Sht
E Shtunë
19. Sht
E Diel
20. Sht
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

25.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.09 08:00, Tirana
17.09 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 22
22
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.09 10:15, Tirana
17.09 18:00, Kotor
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete