Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

09. Gush
E Martë
10. Gush
E Mërkurë
11. Gush
E Enjte
12. Gush
E Premte
13. Gush
E Shtunë
14. Gush
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
11.08 08:00, Tirana
11.08 14:00, Kotor
OTT
7
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete