Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

18. Sht
E Premte
19. Sht
E Shtunë
20. Sht
E Diel
21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë

0% Complete