Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

16. Pri
E Premte
17. Pri
E Shtunë
18. Pri
E Diel
19. Pri
E Hënë
20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

25.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 08:00, Tirana
18.04 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 24
24
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete