Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

28. Sht
E Mërkurë
29. Sht
E Enjte
30. Sht
E Premte
01. Tet
E Shtunë
02. Tet
E Diel
03. Tet
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.8
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 08:00, Tirana
30.09 14:00, Kotor
OTT
6.8
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete