Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

19. Qer
E Shtunë
20. Qer
E Diel
21. Qer
E Hënë
22. Qer
E Martë
23. Qer
E Mërkurë
24. Qer
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

25.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.06 08:00, Tirana
21.06 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 20
20
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete