Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

10. Maj
E Hënë
11. Maj
E Martë
12. Maj
E Mërkurë
13. Maj
E Enjte
14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë

0% Complete