Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel

0% Complete