Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë
16. Maj
E Diel
17. Maj
E Hënë
18. Maj
E Martë
19. Maj
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

25.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.05 08:00, Tirana
16.05 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 22
22
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete