Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte
03. Dhj
E Premte
04. Dhj
E Shtunë
05. Dhj
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
7.4
Old Town Travel

25.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 08:00, Tirana
02.12 14:00, Kotor
OTT
7.4
Numri i sediljeve të lira është 22
22
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete