Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

05. Qer
E Hënë
06. Qer
E Martë
07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë

0% Complete