Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri


Zbritje me okazion
10.00%

08:00

Tirana
6h:00m

14:00

Kotor
Old Town Travel

22.50€

10:15

Tirana
7h:45m

18:00

Kotor
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Transferim Tiranë - Kotorri

Tiranë

Kotorri

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

140.00€

?

Tiranë

Kotorri

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

?