Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri


08:00

Tirana
6h:00m

14:00

Kotor
Old Town Travel

25.00€

09:30

Tirana
4h:45m

14:15

Kotor
Vllazen Lluja

22.00€

10:15

Tirana
7h:45m

18:00

Kotor
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

18:00

Tirana
5h:45m

23:45

Kotor
Drita Travel

25.00€

Transferim Tiranë - Kotorri

Tiranë

Kotorri

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

140.00€

?

Tiranë

Kotorri

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?