Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë
22. Pri
E Enjte
23. Pri
E Premte
24. Pri
E Shtunë
25. Pri
E Diel

0% Complete