Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

26. Jan
E Mërkurë
27. Jan
E Enjte
28. Jan
E Premte
29. Jan
E Shtunë
30. Jan
E Diel
31. Jan
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.01 10:15, Tirana
28.01 18:00, Kotor
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:20m

21:20

Kotor
DTR
6
Drita Travel

23.00€

DEPARTURE

6h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.01 15:00, Tirana
28.01 21:20, Kotor
DTR
6
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete