Alexa Certify

BLOG

SI MUND TA BLEJ BILETEN NE BUSTICKET4.ME?

/db_assets/images/blog_cover/blog-default-750x250.jpg

SI MUND TA BLEJ BILETEN NE BUSTICKET4.ME?

Të ndryshme , 0 Komentara

kol 24, 2018

 1. Kërko oraret e autobusëve për qytetin e nisjes dhe të destinacionit, datën e nisjes, numrin e udhëtarëve dhe llojin e biletave (biletë me një drejtim ose kthyese).​​

 2. Zgjidhni linjen më të përshtatshëm të autobusit për ju, duke pasur parasysh kohën e nisjes, çmimin e biletave, transportuasit, linjen e autobusit dhe kohëzgjatjen e udhëtimit. Për të gjetur nisjen më të përshtatshëm, mund të renditni rezultatet e kërkimit sipas çmimit dhe kohës së nisjes. Ju mund të zgjidhni edhe nisjet duke zgjedhur transportuesin ose disa karakteristika të autobusit sipas pëlqimit tuaj (p.sh. kondicioner, tualet, wifi etj.). Për të zgjedhur nisjen e dëshiruar thjesht klikoni në butonin "Blej biletën" ose "Zgjidh nisjen", nëse dëshironi të blini biletën e kthimit me datën e specifikuar të kthimit (foto në të djathtë).
 3. Plotësoni të dhënat e nevojshme të pasagjerëve, blerësit dhe udhëtimit në fushat që ju paraqiten pasi të keni zgjedhur nisjen e dëshiruar. Fushat janë grupuar në seksione të titulluara respektivisht "Detajet e blerësit", "Blerja dhe detajet e udhëtarit", "Përmbledhja e udhëtimit" dhe "Zgjidh një metodë pagese". Së pari ju duhet të plotësoni të dhënat e blerësit. Mbani në mend se fushat "Emri i blerësit" dhe "Email" janë të detyrueshme.

 4. Në seksionin tjetër ju duhet të futni të dhëna për pasagjerët. Këtu mund të shtoni më shumë pasagjerë ose të fshini të dhënat e udhëtarëve që keni mbushur tashmë.

 5. Në seksionin "Përmbledhja e udhëtimeve" mund të rishikoni të dhënat bazë të udhëtimit dhe gjithashtu të vendosni pikat e marrjes dhe heqjes.

 6. Së fundi, zgjidhni metodën e pagesës dhe blini biletën e autobusit. Ka metoda të pagesës "Online" dhe "Offline" në dispozicionin tuaj.

 7. Nëse zgjidhni "Metoda online", Ju do të transferoheni në faqen e internetit të Bankës (porta jonë e pagesës). Në atë faqe ju do të bëni pagesen.

 8. Nëse zgjidhni "Metoda offline", sistemi ynë do të bëjë një rezervim të një selie (ulëse) sipas zgjedhjes suaj, ju do të prezantoheni me të dhënat tuaja të nisjes, së bashku me shembullin e një fletëpagese të mbushur siç duhet, kështu që ju mund të bëni një pagesë në bankën tuaj më të afërt ose zyrën postare.

 9. Pas konfirmimit të transaksionit, ju do të merrni konfirmimin e-mail, së bashku me hyper link në biletën tuaj elektronike, të cilat ju jeni të detyruar të shtypni dhe t'i tregoni shoferit.

   

  Duke marrë parasysh metodën "Pagesë offline" mbani në mend se:

     1. rezervimi skadon brenda 48h,

     2. Ju nuk mund të bëni një rezervim për nisjet në 48h të ardhshëm,

     3. Metoda "Pagesa offline" është në dispozicion vetëm në teritorin e Malit të Zi dhe Serbisë.

Komente

Për këtë bllog nuk ka komente.

Shkruani një koment

 

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA