Bjelopavlia Trans

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Podgorica - Herceg Novi *niset çdo ditë në 07:05h, kthehen 10:45h.

BJELOPAVLIA TRANS Mbresat

5.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 bjelopavlia@gmail.com