Busšped Doo Nikšić

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Nikshiqi - Podgorica *niset çdo ditë në 16:15h, kthehen 17:45h.

BUSŠPED DOO Nikšić Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit