Čazmatrans Promet

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Zagrebi - Dubrovnik (nëpërmjet Zadar) *niset çdo ditë në 06:00h, kthehen 11:00h.

Zagrebi - Beogradi *niset çdo ditë në 22:15h, kthehen 11:30h.

Zagrebi - Novi Sad *niset çdo ditë në 09:00h, kthehen 11:00h.

Zagrebi - Beogradi *niset çdo ditë në 14:00h, kthehen 07:30h.

Zagrebi - Beogradi *niset çdo ditë në 08:10h, kthehen 16:15h.

Zadar - Dubrovnik (nëpërmjet Split) *niset çdo ditë në 06:00h, kthehen 05:00h.

Čazmatrans Promet Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 https://cazmatrans.hr