Autobus od BRČKO do DOBOJ prolazi između ostalog i kroz gradove MODRIČA (ovisno od rute linije).Prvi autobus kreće u 02:10, dok posljednji polazak možete uhvatiti u 23:00. Dužina puta je oko 115 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 02 sata i 26 min.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prijevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje BRČKO - DOBOJ postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od BRČKO do DOBOJ su:Globtour Međugorje, Bosnaekspres Doboj, Lasta Beograd.

Brčko

Doboj

Autobuska stanica Doboj nalazi se na magistralnom putu Sarajevo - Bosanski Brod. Doboj predstavlja čvorište velikog broja polazaka i to prema Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Podgorici i Zagrebu. Stanica poseduje natkrivene perone, caffe bar, restoran, prodavnicu i čekaonicu. Izlaz na perone je kontrolisan i nije moguć bez vozne karte. Radno vrijeme biletarnice je od 00h do 24h.

 

Autobuska stanica Doboj poseduje:

 Caffe i restoran
 Prodavnicu
 Parking
 -  Toalet

 Taxi stanicu



Adresa: Svetog Save bb, Doboj 74000, Bosna i Hercegovina

Phone: +387 53 241 399