Autobus od ČAZMA do MANNHEIM prolazi između ostalog i kroz gradove FORCHAJM, KARLSRUHE, MINHEN, ŠTUTGART, ULM, ZAGREB (ovisno od rute linije). Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 963 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 15 sati i 45 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prijelaza moguća su i duža zadržavanja u tijeku turističke sezone. Obavezno ponesite identifikacijska dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prilikom prijelaza granice.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje ČAZMA - MANNHEIM postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od ČAZMA do MANNHEIM su:Croatia Bus Zagreb za promet i turizam d.o.o.

Čazma

Mannheim

Autobuska stanica u Manhajmu je smještena u ulici Heinrich-von-Stephan-Straße 6, 68161 Mannheim. Manhajm je univerzitetski grad sa oko 320.000 stanovnika. Posle Štutgarta, to je drugi po veličini grad u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg.Manhajm je grad „kvadrata”,koji je u 17. veku na području između Dvorca i reke Nekar isplaniran i sagrađen u obliku rešetkaste mreže ulica. Manhajm nudi ogroman broj znamenitosti, kulturu, umetnost i kulinarstvo, manifestacije i zabavu, život i stilove - ukratko: duh i uživanje „na kvadrat”. Senzaciju predstavlja i muzejska scena Manhajma, koju obeležavaju tri velika muzeja: Muzej Rajs-Engelhorn, tehnički muzej Technoseum i Umetnička hala. Autobuska stanica u Manhajmu sadrži šaltere za prodaju karata, prodavnicu, bankomate,garderobu i toalet. Ispred autobuske stanice sačekat će Vas taxi služba.

 

Adresa: Heinrich-von-Stephan-Straße 6, 68161 Mannheim

Telefon: +49(0)621 462 59 22