Autobus od SALZBURG do ULM prolazi između ostalog i kroz gradove MINHEN (ovisno od rute linije). Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 287 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 03 sata i 40 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prijelaza moguća su i duža zadržavanja u tijeku turističke sezone. Obavezno ponesite identifikacijska dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prilikom prijelaza granice.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje SALZBURG - ULM postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od SALZBURG do ULM su:ČRNJA TOURS d.o.o. Rovinj.

Salzburg

Ulm

Ulm je grad u njemačkoj Bundesland Baden-Württemberg pokrajini, smješten na rijeci Dunav. Grad, čije se stanovništvo procjenjuje na 120.000 (2006), te je administrativno središte Alb-Donau okruga. Ulm, osnovan oko 850. je bogate povijesti i tradicije kao bivši Slobodni grad . Danas je gospodarsko središte, zbog svoje raznolike industrije, te je sjedište sveučilišta (Sveučilište u Ulmu, osnovano1967). Međunarodno, Ulm je prvenstveno poznat po crkvi s najvišim zvonikom u svijetu, po gotičkoj katedrali (Ulm Minster), a poznato je i kao kao mjesto rođenja Alberta Einsteina.

Ulmova javna knjižnica (Stadtbibliothek Ulmu)ima preko 480.000 tiskanih medija. Grad ima javno kazalište dramske, operne i baletne produkcije, nekoliko manjih kazališta i stručni filharmonijski orkestar.