Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

20. Mar
Monday
21. Mar
Tuesday
22. Mar
Wednesday
23. Mar
Thursday
24. Mar
Friday
25. Mar
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.03 10:10, Kotor
22.03 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
преседнување

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

24.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.03 18:00, Kotor
22.03 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete