Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

28. Sep
Wednesday
29. Sep
Thursday
30. Sep
Friday
01. Oct
Saturday
02. Oct
Sunday
03. Oct
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.4
Božur/čazmatrans Promet

19.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 08:30, Kotor
30.09 10:45, Dubrovnik
BZP
6.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 10:10, Kotor
30.09 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 14:40, Kotor
30.09 17:15, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 15:55, Kotor
30.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete