Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

28. May
Sunday
29. May
Monday
30. May
Tuesday
31. May
Wednesday
01. Jun
Thursday
02. Jun
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 19:00, Beograd
31.05 06:45, Budva
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

31.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 20:00, Beograd
31.05 06:00, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 21:20, Beograd
31.05 08:50, Budva
JES
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9.2
Blue Line

31.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 22:00, Beograd
31.05 08:15, Budva
BLI
9.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7.6
Royal Travel

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 23:00, Beograd
31.05 10:00, Budva
RTC
7.6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete