Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

23. Jun
Thursday
24. Jun
Friday
25. Jun
Saturday
26. Jun
Sunday
27. Jun
Monday
28. Jun
Tuesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 7.

18:15

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

05:45

Budva
BAN
8
Banbus Doo

24.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 18:15, Beograd
26.06 05:45, Budva
BAN
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 19:00, Beograd
26.06 06:45, Budva
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
8
Blue Line

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 20:00, Beograd
26.06 06:00, Budva
BLI
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

29.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 21:20, Beograd
26.06 08:50, Budva
BZP
6.4
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

21:30

Beograd
 station icon
 station icon
10h:35m

08:05

Budva
RTC
7
Royal Travel

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 21:30, Beograd
26.06 08:05, Budva
RTC
7
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 22:00, Beograd
26.06 08:15, Budva
LES
6
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:30m

09:30

Budva
LAB
2.6
Lasta

23.00€

DEPARTURE

10h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 23:00, Beograd
26.06 09:30, Budva
LAB
2.6
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete