Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

18. Mar
Saturday
19. Mar
Sunday
20. Mar
Monday
21. Mar
Tuesday
22. Mar
Wednesday
23. Mar
Thursday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

31.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.03 21:20, Beograd
21.03 08:50, Budva
BZP
6.4
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

31.00€

DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.03 22:00, Beograd
21.03 08:15, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.03 23:00, Beograd
21.03 10:00, Budva
LAB
2.6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete