Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

07. Jun
Wednesday
08. Jun
Thursday
09. Jun
Friday
10. Jun
Saturday
11. Jun
Sunday
12. Jun
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 14:30, Beograd
09.06 22:00, Sofija
TJO
10
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete