Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

28. Sep
Wednesday
29. Sep
Thursday
30. Sep
Friday
01. Oct
Saturday
02. Oct
Sunday
03. Oct
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

23.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 09:45, Sarajevo
30.09 17:45, Beograd
TRA
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 12:30, Sarajevo
30.09 20:00, Beograd
CIS
7.6
Број на достапни седишта e 14
14
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 21:00, Sarajevo
01.10 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete