Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

26. Sep
Tuesday
27. Sep
Wednesday
28. Sep
Thursday
29. Sep
Friday
30. Sep
Saturday
01. Oct
Sunday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.4
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.09 08:00, Tirana
28.09 14:00, Kotor
OTT
6.4
Број на достапни седишта e 19
19
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor

27.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.09 10:15, Tirana
28.09 18:00, Kotor
JEK
5.4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete