Autobus od BERANE do HAMBURG prolazi između ostalog i kroz gradove NOVI SAD, KRALJEVO, ROŽAJE, NIRNBERG, NOVI PAZAR, SUBOTICA, BEČ, REGENZBURG, BEOGRAD, BILEFILD, KASEL, KRAGUJEVAC, HANOVER (zavisno od rute linije). Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 2130 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 01 dan09 sati i 00 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prelaza moguća su i duža zadržavanja u periodu turističke sezone. Obavezno ponesite identifikaciona dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prije prelaska granice.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje BERANE - HAMBURG postoji za sljedeće dane:
četvrtak

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od BERANE do HAMBURG :BOŽUR.

Berane

Hamburg

Hamburg je lučki grad, smešten na severu Nemačke i drugi je po veličini odmah nakon Berlina. Može se slobodno reći da je danas medijski i kulturni centar tog dela zemlje.

Zbog svog primorskog šarma i kosmopolitskog duha, grad Hamburg ubraja se u najlepše evropske metropole i svojim posetiocima nudi gradski i život u prirodi: mnoštvo hotela,restorana, pozorišta i trgovina, otmene plaže i zelenu obalu reke Alster, živahnu luku i znamenitosti iz gradske istorije duže od 1200 godina. Tokom posete Hamburgu neizostavan je obilazak luke i kompleksa skladišta (Speicherstadt) sa starim mostovima. I samo ovde možete videti minijaturni svijet čuda, najveću maketu željeznice na svijetu.Za sate ispunjene zabavom pobrinut će se ulica poznata po zabavi, Reeperbahn, s brojnim klubovima, diskotekama, barovima i kafićima. Njemačko hotelijerstvo i smještajni kapaciteti spadaju među vodeće u Evropi. Ponuda obuhvata sve od mjesta za kampovanje u prirodnom okruženju pa do luksuznih hotela.