Autobus od MLADENOVAC do KRALJEVO ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 120 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 02 sata i 15 min.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje MLADENOVAC - KRALJEVO postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od MLADENOVAC do KRALJEVO :EURO ŠUNTIĆ.

Mladenovac

Kraljevo

Na ušću tri reke: Ibar, Zapadna Morava i Ribnica, Kraljevo je deseti najveći grad u Srbiji. Zajedno za Kragujevcom i Čačkom, Kraljevo je važan kulturni i administrativni centar Centralne Srbije. Najpoznatije turističke atrakcije su pravoslavni manastri Žiča, koji se nalazi 5km od centra grada i Vrnjačka Banja, najpoznatija banja u Srbiji. Takođe, Kraljevo je raskrsnica važnih puteva. 

Autobuska stanica se nalazi u ulici Oktobarskih žrtava, u neposrednoj blizini železničke stanice i centra grada. S obzirom na dobro razvijenu mrežu gradskog prevoza i postojanje taksi službi, autobuska stanica Kraljevo je dobro povezana sa centralnom grada. Po sadržajima koje nudi svojim posetiocima, spada u 3. kategoriju stanica i druga je po veličini u Srbiji. U neposrednoj blizini autobuske stanice nalaze se Spomen park Kraljevo i hotel "Botika".

 

Važne informacije

Autobuska stanica Kraljevo
Adresa: Oktobarskih žrtava
Radno vreme: 04:00 - 24:00 h
Broj telefona za informacije: +381 (0)36 313 444
Broj telefona za rezervacije karata: +381 (0)36 331 132