Autobus od PRILEP do AUGSBURG ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 1635 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 01 dan 01 sat i 29 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prelaza moguća su i duža zadržavanja u periodu turističke sezone. Obavezno ponesite identifikaciona dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prije prelaska granice.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje PRILEP - AUGSBURG postoji za sljedeće dane:
srijeda
subota

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od PRILEP do AUGSBURG :EURO BUS.

Prilep

Augsburg

Augsburg (bavarski i švapski: Augschburg) grad je u Njemačkoj na jugozapadu savezne države Bavarske i sjedište vlade upravnog područja Švaben.

Ovaj univerzitetski grad je nakon Trira drugi najstariji grad Njemačke. Sa 262.992 stanovnika (učešće stranaca je oko 16,7%), Augsburg je nakon Minhena i Nirnberga treći bavarski grad po veličini. Današnji naziv grada potječe od rimskog naselja Augusta Vindelicorum, koje je kao vojni logor osnovao rimski car August 15. godine p.n.e

Augsburg je jedini njemački grad s vlastitim zakonski izglasanim praznikom  (Augsburški dan mira ili Friedenfest) koji se slavi dana 8. avgusta.