Busticket4.me Vam pomaže da jednostavno pretražite, uporedite i kupite kartu/e za odgavarajući bus na relaciji od RESEN do VRANJE.

Dužina puta od RESEN do VRANJE je oko 316 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 7 sati i 01 min.

Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika, koji nude brz i efikasan prevoz po povoljnoj cijeni.

Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.

S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prelaza moguća su i duža zadržavanja u periodu turističke sezone. Obavezno ponesite identifikaciona dokumenta.

Red vožnje od RESEN do VRANJE postoji za sljedeće dane:

Ponedeljak
Srijeda
Petak
Nedelja

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od RESEN do VRANJE: Galeb Ad / Kanis Leskovac.

Resen

Resen mali grad u južnom dijelu Sjeverne Makedonije. Resen je središte istoimene opštine Resen.
 

Nalazi se na 880m nadmorske visine, gdje vlada planinska klima. Prema zadnjem popisu iz 2002 godine, opština Resen broji 16.825 stanovnika, od čega većinu čine Makedonci 76.1%, posle njih su najbrojniji Turci i Albanci. U blizini se nalazi Prepensko jezero, koje je ujedno i drugo jezero po veličini u  Makedoniji.

Postoji legenda da je nekada davno još prije turske vladavine kralj Marko lutajući obalom jezera Prespa sanjao da vidi jezero mala Prespa koje se nalazi u današnjoj Grčkoj. Popeo se na stijenu kako bi imao bolji pogled, danas je to mjesto poznato kao Markovo stopalo u Dolno Dupeni.  

Vranje

Vranje se nalazi na jugu Srbije, u Vranjskoj kotlini. Opština Vranje broji oko 88 200 stanovnika. Poslije Drugog svetskog rata postaje industrijsko središte, sa fabrikama obuće, tekstila, metalurgije...

Nadmorska visina Vranja je na 480m. Klima Vranja je umjereno kontinentalna. Ljeta su topla, suva i duga, dok su zime kratkotrajne i vrlo blage.

Iz Vranja do Beograda svakoga dana polazi više autobusa, a tu su i najčešće tri voza dnevno.

Autobuska stanica Vranje – tel: 017/21 201

Železnička stanica Vranje – tel: 017/21 714