Autobus od BEČEJ do KIKINDA prolazi između ostalog i kroz gradove NOVI BEČEJ (zavisno od rute linije). Dužina puta je oko 54 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 01 sat i 10 min.

Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.

Red vožnje BEČEJ - KIKINDA postoji za sljedeće dane:

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prevoznik koji saobraća na relaciji od BEČEJ do KIKINDA je Bečejprevoz.

Bečej

Bečej, grad koji broji skoro 250 000 stanovnika se nalazi u  pokrajini republike Srbije, Vojvodini. Smješten je između Novog Sada i Subotice, na raskršću željezničkih i drumskih puteva. Bečej je važan ekinomski centar. Veliko naselje na desnoj obali Tise, panonski grad, društveno i kulturno središte Vojvodine.

Grad Bečej je star više od 900 godina. Na teritoriji današnjeg grada i njegovoj okolini život odvijao kroz gotovo sve kulture. U gradu se mogu vidjeti brojni kulturno istorijski spomenici, monumentalne crkve, narodna biblioteka, gradski muzej.

 U opštini je dobro razvijena poljoprivreda zahvaljujući tipično ravničarskim bogastvima. 

Kikinda

Kikinda grad u Srbiji koji broji blizu 400 000 stanovnika, prostire se u sjevernom dijelu Banata u blizini granice sa Rumunijom. U ovom dijelu Vojvoodine, Kikinda važi za centar ekonomskog i društvenog života.

Klima u Kikindi je umjerenokontinentalna. Prelazi između godišnjih doba su nagli, naročito između proljeća i zime. Košava i sjeverac su najčešći vjetrovi. Maksimalna temeratura u mjesecu julu dostigne i do 40°C, dok u se u januaru može izmjeriti čak -27°C.

Kikinda je udaljena od Novog Sada 110, a od Beograda 127 kilometara. Redovne autobuske linije povezuju Kikindu sa Beogradom, Novim Sadom i drugim brojnim gradovima.