Alexa Certify

BLOG

Zašto posjetiti Crnu Goru, i zašto tom prilikom odsjesti u malom porodičnom hotelu „TERMINUS“?

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/zasto-posjetiti-crnu-goru-i-zasto-tom-prilikom-odsjesti-u-malom-porodicnom-hotelu-terminus-30225-750x250.png

Zašto posjetiti Crnu Goru, i zašto tom prilikom odsjesti u malom porodičnom hotelu „TERMINUS“?

Turističke destinacije , 1 Komentara Jun 02, 2016

Podgorica se nalazi u srcu Crne Gore, a u srcu Podgorice nalazi se garni hotel „Terminus“. Udaljen samo kilometar od centra grada, a u blizini autobuske i željezničke stanice, naš je provjeren prijedlog za Vaš boravak u Crnoj Gori jer:

1) dočekaće Vas ljubazno, domaćinski nastrojeno osoblje, te ćete uživati u prijateljskoj atmosferi;

2) odmor i komfor pružiće vam luksuzne, moderne sobe, sa visoko – kvalitetnom klimatizacijom;

3) su svi gosti hotela „Terminus“ posebno zadivljeni besprekornom higijenom, pored koje se hotel posebno diči veoma ukusnim doručkom. Prema želji, možete dobiti i organski doručak;

4) osjećaćete se potpuno bezbjedno i sigurno jer pored video nadzora, hotel je 24/h pod prismotrom obezbjeđenja;

5) je za goste hotela obezbijeđen besplatan parking, kao i transferi od i do aerodroma po veoma povoljnoj cijeni.

Hotel raspolaže sa 14 soba i dva apartmana, smješten u centralnom dijelu Crne Gore, hotel "Terminus"  se od svih atraktivnih lokacija nalazi na udaljenosti manjoj od tri sata vožnje. Pored navedenih geografskih prednosti gostima je na raspolaganju organizovanje grupnih i individualnih transfera/izleta, sa ili bez vodiča, a tim hotela "Terminus" će se pobrinuti da osmisli Vaš boravak u Crnoj Gori što interesantnijim i sadržajnijim.

Podgorica je okarakterisana kao relaksirajuć i nepretenciozan grad, u kome ćete provesti toplo ljeto, okruženi zelenilom, uživajući u vrhunskim restoranima i barovima, ali i uvjeriti se zašto crnogorska kuhinja svakog ostavlja bez daha. Lokalni živalj je šarmantan i veoma prijateljski raspoložen prema turistima, mladi su veoma zgodni i moderni. Uživaćete u šopingu u Hercegovačkoj i Njegoševoj ulici, a sa polazišta hotela, cijeli grad je dostupan na manje od 15 minuta laganog hoda.

Takođe, otkrićete istorijsko jezgro Stara Varoš, Otomanski most, šetati obalom Morače, odmarati u nekom od mnogobrojnih parkova. Podgorica, kao i Crna Gora je dom tri konfesije, stoga ćete naići na veliki pravoslavni hram, katoličku crkvu i muslimansku džamiju.

Kada zaželite tišinu i uživanje u prirodi, potrebno Vam je samo pola sata vožnje do Pipera, Kučke planine ili Skadarskog jezera. Kada je veoma vruće u gradu, možete u uživati u planinama Durmitor ili planinskom masivu Prokletija. Da biste uživali u moru i plaži, svježoj ribi i odličnim koktelima, potrebno je manje od sat vremena vožnje da stignete do predivne crnogorske obale. Očaraće vas Bokokotorski zaliv, Budva, Ulcinj sa Velikom  plažom, Bar – posebno staro gradsko jezgro autentične arhitekture, bogato malim restoranima sa odličnom hranom.

U blizini hotela, na pola sata vožnje je i crnogorska kraljevska prijestonica Cetinje, bogata muzejima i spomenicima, starim poslanstvima, i prekrasnim dvorom dinastije Petrović.U povratku možete posjetiti Rijeku Crnojevića, uživati u bojama prirode, i ukusima nekog od lokalnih restorana.

U blizini Podgorice je i Kolašin sa Biogradskom gorom čija će prašuma učiniti da zanijemite pred veličanstvom majke prirode.

Sve ove lokacije su udaljene manje od tri sata vožnje od hotela „Terminus“, dodajte pritom činjenicu da sve može biti organizovano isključivo za Vas.

Hotel „Terminus“ će se pobrinuti da doživite nezaboravan, bezbrižan i okrepljujuć odmor u Crnoj Gori.

 

 

 

    

Komentari

nikola

02.06.2016

Profesionalno osoblje , u, novom, savremeno opremljenom objektu ,sa buffet sistemom za doručak te savršeni mir i tišina; jednostavno su - VRHUNSKA PONUDA - po pristojnim cijenama.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA